MenTALITEIT / CONDITIE

De Nederlandse mentaliteit moet om. We denken te makkelijk over het bereiken van bepaalde doelen in de sport. De Nederlandse voetbaljeugd is de laatste jaren verwend met technische hoogstandjes die enkel als resultaat hebben dat ze wat leuks met een bal kunnen. Echter het fysieke gedeelte in de opleidingen zijn we een beetje vergeten.  

Hello Heroes Voetbal Academie verzorgt in haar opleiding voor een juiste balans in de aspecten coördinatie en conditie naar ieder leeftijdsniveau.

 

Quote: "De totale toewijding van sporttalenten. In Oost-Europa hebben sporters meer ontzag voor hun coaches en dat ontzag helpt om die talenten de noodzakelijke arbeid te laten verrichten. Het is sterk hoe we in Nederland kinderen eigenaar van hun eigen ontwikkelproces weten te maken, ze zelf laten nadenken. Maar de balans is zoekgeraakt"
In Nederland vinden we dat we alles met de bal moeten doen, dat alles leuk moet zijn. Nou, ik denk inmiddels dat het soms ook een klein beetje zónder bal en níet leuk moet, wil je de top halen."

 

 

BOX to BOX training, trainen van het loopvermogen. 

                                                           CONDITIE is een must in het hedendaagse voetbal