TRAINGEN HELLO HEROES voetbal academie

HOE HOGER JE HANDELINGSSNELHEID, HOE HOGER JE KUNT VOETBALLEN


Snelheid is vooral op de eerste meters een geheim wapen waarmee iedere actie en passeerbeweging gebaad is. Dit gekoppeld aan kracht, handelingssnelheid en een goede conditie en coördinatie maakt een voetballer completer.

* Trappen Hello Heroes houdt van zoveel mogelijk trappen tegen een bal, hoe meer balcontacten hoe beter. De basisprincipes leren van het trappen tegen een bal met vele passvormen over vele schijven. Passen en trappen gehinderd door vele natuurlijke en onnatuurlijke elementen. Passen en trappen met zowel rechts als links, zowel met je binnenkant als met je buitenkant van de voet. Aandacht voor de wreeftrap.

* Duels/Verdedigen Het uitvechten van duels of het nu 1 tegen 1, 2 tegen 2 of juist de 3 tegen 3 duels zijn. Eerlijke duels op het scherpst van de snede brengt extra kwaliteit. Power voetbal is niet meer weg te denken in het huidige voetbal.
De voetballer moet strijdvaardiger worden. LEREN VERDEDIGEN ! Hoe handel je als verdediger als je tegen een snelle aanvaller speelt?

* Techniek Een goede techniek is natuurlijk een must voor je handelingssnelheid. Echter bij veel voetbalscholen is techniek training vaak een onderdeel waarbij men er vanuit gaat om je zoveel mogelijk trucs te leren. Hello Heroesl richt zich echter vooral op JOUW passeerbeweging.

* Coördinatie en conditie Naar ieder leeftijdsniveau. Conditie is een lelijke woord in de hedendaagse Nederlandse voetbalcultuur, echter een niet meer weg te denken aspect in het Europese voetbal. De Nederlandse voetballer moet terug naar meer structuur en discipline en het opdoen van conditie en kracht gaan gebruiken als een belangrijk wapen.

 

  
Men kan basisvaardigheden aanleren en perfectioneren. Wanneer de techniek er is, komen tactisch inzicht, en snelheid van handelen vanzelf. Een voetballer die zowel met buitenkant links als buitenkant rechts kan afschermen (passeren), kaatsen, en stoppen, kan in een wedstrijd uit bijna elke situatie groot voordeel halen.