School project

Kinderen moeten meer in beweging op en na school

Sporten, bewegen, maar ook andere aspecten van een gezonde leefstijl zijn belangrijke ingrediënten voor het welzijn van kinderen en jongeren. Het kan zelfs leiden tot betere schoolprestaties en minder uitval. Bewegen is goed, meer bewegen is beter.

Maak daarom kennis met het Hello Heroes school project.
Leerlingen in het primair onderwijs hebben gemiddeld 5,5 uur per week pauze. In de praktijk blijkt dat kinderen minder dan de helft van deze 75 minuten per schooldag actief bezig zijn met sport- en spelactiviteiten. Hello Heroes helpt u met het benutten van extra sport minuten.

Wat betekent het Hello Heroes school project nou precies:
Pauzemomenten worden niet optimaal benut voor lichamelijke activiteiten, terwijl hier kansen liggen om beweegarmoede te bestrijden.
Met de school en Hello Heroes wordt een plan gemaakt voor meerdaagse pauze uren (i.p.v. half uren) In deze pauze uren verzorgen trainers van de Hello Heroes Voetbal Academie speciale school voetbaltrainingen.
Trainingen waar zowel jongens als meisjes kennis maken met de voetbalsport. Naast het geven van de voetbaltrainingen richten wij ons extra op het sociale aspect RESPECT.

Naast deze vorm van extra bewegingsstimulans bieden wij als voetbal academie nog veel extra's