SPELREGEL AVONDEN

Ken jij de spelregels van de sport die jij speelt? Waarschijnlijk denk je dat maar wat als je van de Jo11 naar de Jo13 gaat. Voor iedere speler die deze stap moet maken is er een spelregel cursus avond waarbij op een speelse manier de 1e stap naar de Jo13-pupillen wordt gezet.

 

Op het schoolplein doe je vast wel eens mee met spelletjes. Dat kan heel leuk zijn, maar ook wel eens problemen opleveren. Vooral als niet iedereen goed weet wat de afspraken zijn bij dat spelletje. Eigenlijk kun je een spel alleen goed spelen als er duidelijke regels zijn en iedereen zich daar aan houdt. Meestal spreek je van te voren af wat de regels van het spel zijn. Vaak gaat het spel dan vanzelf goed, maar bij sommige spellen is het nodig dat iemand in de gaten houdt of alles eerlijk volgens de regels gaat.

 

Bij veel sporten is het logisch dat daarvoor een scheidsrechter in het veld loopt; hij past de spelregels toe, zodat het leuk en sportief blijft

Hello Heroes Soccer School biedt verenigingen de kans om hun Jo11 pupillen voor te bereiden op de stap naar de Jo13 pupillen. Door middel van het geven van spelregel avonden wordt het voor jou als spelers dan een beetje makkelijker om in te stromen.  Hello Heroes Soccer School biedt verenigingen de kans om ieder kind deze spelregel avond bij te laten wonen.

 

Hello Heroes Soccer School Spelregel avond. Waarom? Daarom! Hello Heroes Soccer School biedt samen met jouw vereniging je de mogelijkheid om zo’n spelregel avond bij te wonen.  Hiervoor krijg je een spelregelcursusmateriaal en een diploma.

Kaart het dus aan bij je vereniging zodat wij ook op jou CLUB de spelregels fijntjes komen bijbrengen.