Spelregel avonden

Iedere speler die voetbalt dient de nieuwe spelregels te kennen? Voor iedere speler die een stap in leeftijdscategorie moet maken zijn er weer andere spelregels. Voor deze kids is er door Hello Heroes Soccer School een speciale spelregel cursus bedacht. Een spelregel cursus waarbij op een leuke speelse manier de 1e stap naar de U13 wordt gezet.

Bij uw vereniging doet ieder kind zijn best om het voetbalspelletje goed onder de knie te krijgen. Dat gebeurd door het volgen van trainingen en het spelen van wedstrijden. Belangrijk hierin is dat ieder kind de spelregels van de vereniging kent maar natuurlijk ook de spelregels van het voetbalspel. Eigenlijk kun je een spel alleen goed spelen als er duidelijke regels zijn en iedereen zich daar aan houdt. Iedere leeftijdscategorie heeft echter weer zijn eigen spelregels.

Bij veel sporten is het logisch dat daarvoor een scheidsrechter in het veld loopt; hij past de spelregels toe zodat het leuk en sportief blijft

DE GROOTSTE STAP IS DIE VAN U11 NAAR U13

Hello Heroes biedt verenigingen daarom de kans om hun spelers voor te bereiden op de volgende stap. Door middel van het geven van spelregel avonden wordt het voor deze spelers een beetje makkelijker om in te stromen.  Hello Heroes Soccer School biedt verenigingen de kans om ieder kind deze spelregel avond bij te laten wonen voor het bedrag van maar 6 euro per kind, inclusief spelregel materiaal en altijd een diploma.

 

Hello Heroes Voetbal Academie biedt tevens de jeugd van U15 de kans zijn spelregelbewijs in 1 avond te halen. Spelregel avond. Waarom? Daarom! 

 

*Hello Heroes is zich ervan bewust dat deze cursus ieder jaar zonodig aangepast dient te worden. voor elke leeftijdscategorie, dit ivm de eventuele wijzigingen doorgevoerd door de KNVB in het seizoen 2018-2019

JE HEBT PAS TALENT ALS JE JE KICKS DE OPDRACHT GEEFT HET GRAS EN DE STRAAT TE SNIJDEN