Voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen gedurende het seizoen aangepast worden. Indien het document wijzigt, zal dit bekend gemaakt worden.

Inschrijving:

• Inschrijving voor de trainingen is alleen mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier.
  • Na de inschrijving vindt er een intake plaats om zo te bepalen wat het niveau en fysieke gesteldheid van de leerling is. En daarnaast wat de doelen van de leerling zijn.
  • Elk seizoen bestaat uit  21 of 42 trainingen. Altijd in blokken van 7 thema trainingen.
  • Deelnemers kunnen zich niet zelfstandig zonder toestemming van ouder(s) of verzorger(s) inschrijven. Ouder(s) en/of verzorger(s) dienen zich vooraf aan de inschrijving op de hoogte te stellen van de algemene voorwaarden.

Betaling:

• Wij zijn vrij om de prijzen  ten aller tijden te wijzigen en zullen dit op de website communiceren.
  • Volledige betaling mag, bij 21 sessie in 2 delen betaald worden. Volledige betaling mag, bij 42 sessie in 4 delen betaald worden.
  • Een deelnemer kan pas deelnemen nadat het volledige verschuldigde (deel) bedrag door Stichting Hello Heroes is ontvangen en de deelnemer beschikt over zijn/haar getekende inschrijving.

Aansprakelijkheid:

• Stichting Hello Heroes is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen in en rondom de velden gedurende de trainingen.
  • Stichting Hello Heroes (Voetbal Academie) is niet aansprakelijk voor blessures, ongelukken of schade (zowel lichamelijk als materieel) tijdens de lessen.
  • Deelname aan de lessen en verblijf rondom de locatie waar de lessen worden gegeven geschied geheel op eigen risico.

Stichting:

• Stichting Hello Heroes laat alle verdiende gelden, zoals wettelijk bepaald is, terugvloeien naar de stichting.

Hello Heroes Voetbal Academie

Schapegras 15