KLIK OP HET LOGO EN STEUN HELLO HEROES

sponsorkliks

steun de HELLO HEROES VOETBAL ACADEMIE


Het concept is heel simpel. Bestel via de website van SponsorKliks bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan ons uitbetaald!

U betaalt niets extra!

  • geen risico
  • gratis aanmelding
  • geen administratie
  • geen verplichtingen
  • onmiddellijk opzegbaar

 

Steun indirect uw eigen vereniging en Hello Heroes

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Hello Heroes Voetbal Academie zonder dat het u een cent extra kost! Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en wij ontvangen geld in de kas.

 

Kijk op SponsorKliks en kijk in de categorieën boven in het menu waar u bij diverse webwinkels kunt bestellen.

 

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Hello Heroes.

En nogmaals, het kost u niets extra. Wilt u ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hello Heroes Voetbal Academie. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die voetbal een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Hello Heroes Voetbal Academie en 25% storten wij naar de activiteiten commissie van uw vereniging. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Hello Heroesl en uw eigen vereniging hier direct van.